Menu
saatavuus: 1 kpl varastossa

Ethiopia Yirgacheffe

Korkealaatuiset erikoiskahvit käsinkerätyistä kahvipavuista


Tätä etiopialaista kahvilaatua pidetään yhtenä maailman parhaimmista kahvilajikkeista. Uniikki, luomukahvipapu on hieno ja siinä on makuvivahteita seljankukasta. Tämä on harvinainen makuelämys joka on innostuttanut monia ihmisiä maistamaan kahvia. Ehkä siksikin, sillä väitetään, että ensimmäinen kahvilaatu on peräisin Etiopiasta!


Historiaa

Englannin kuningatar Victorian 50-vuotis juhlavuonna 1887, juotiin teetä, jonka englantilainen admiraali oli tuonut mukanaan maailmalta.


Teen maku ja laatu teki suuren vaikutuksen Søren Vilhelm Jacobseniin, joka toi teen Kööpenhaminaan. Hän innostui teestä niin paljon, että perusti Tanskaan teehuoneen, joka toimii vieläkin. Østerlandsk Thehus on perustettu vuonna 1889.


Jacobsenin perhe omisti Østerlandsk teetalon aina vuoteen 1981 asti, jonka jälkeen sen uusi omistaja Evy Svendsen, alkoi johtaa yritystä. Østerlandsk teetalo on edelleen Tanskan suurin ja tunnetuin teetalo.


Teet, kahvit ja kaakaot
Østerlandsk tee –valikoima sisältää tummaa, vihreää ja valkoista teetä sekä yrttiteelaatuja. Osa kahveista ja teeladuista on saatavana myös luomulaatuisina.


Maahantuoja

HCA Health Consept Oy Ltd