Menu

Cavalor Digest

Ideaalinen ruoansulatushäiriöistä kärsiville ja ähkyherkille hevosille.

Cavalor Digest ylläpitää ruoansulatuksen mikrobitasapainoa. Avuksi stressiperäiseen ripuliin ja vetiseen ulosteeseen.


Cavalor Digest tarjoaa uniikin ja monipuolisen tavan ruuansulatuksen optimoimiseen ja suoliston ja sen bakteeriflooran hyvinvointiin. Se sisältää runsaasti ravintoaineita ja terveysvaikutteisia ainesosia (elävää hiivaa, yrttejä, aktiivihiiltä jne.). Cavalor Digestiä voidaan käyttää myös ravinnonsäätelyyn hevosilla, joilla on ruuansulatushäiriöitä. Cavalor Digest sisältää myös ainesosia, jotka vähentävät mykotoksiinien haitallisia vaikutuksia.


Miten homeet vaikuttavat ja mitkä ovat mykotoksemian oireet?

Homeet ovat sienten aiheuttamia. Ne kasvavat elävissä ja varastoiduissa kasveissa. Homeiden kasvun estäminen on käytännössä mahdotonta, varsinkin kosteissa oloissa. Kun suuria määriä rehuja varastoidaan talleissa, on homeilla hyvät kasvuolosuhteet. Homeiden nauttiminen joko suurina kerta-annoksina tai pienempinä määrinä pidemmän ajan kuluessa, niillä voi olla haitallisia vaikutuksia suorituskykyyn, lisääntymiskykyyn ja hevosen terveyteen.


Homemyrkytykseen viittaavia oireita on useita:

  • alentunut ruokahalu
  • paljon ruuansulatusvaivoja/maksaoireita (equin leukoencephalomalacia)
  • usein alentuneesta vastustuskyvystä johtuvia sairauksia
  • hedelmällisyysongelmia, joihin ei löydy suoraa syytä tulehduksista


Koostumus

Sisältää elävää hiivaa, jolla on myönteinen vaikutus sekä ruuansulatukseen että suoliston hyvinvointiin. Aktiivihiili ja bentoniitit toimivat mykotoksiineja sitovina aineina ja näin vähentävät mykotoksemian riskiä. Cavalor DIgest sisältää myös aminohappo metioniinia, joka tukee aminohappojen toimintaa mykotoksemian aikana. Se sisältää kloridia, jolla on metioniinia suojeleva vaikutus ja joka vaikuttaa myös rasvanpolttoon. Erilaisten yrttejen, kuten oreganon, aniksen, melissan ja kuminan lisääminen edistää ruuansulatusta ja parantaa makua.


Annostus

Lisää 30-45g päivittäiseen ravintoannokseen vähintään 4:n viikon ajan. Älä käytä yli 6 viikkoa. Käsittelyä voidaan jatkaa Cavalor Vitaflor 365:llä.