Menu

Cavalor Gastro8

Cavalor Gastro 8 toimii usealla eri tavalla pitääkseen mahan pH arvon neutraalina ja näin suojaten mahalaukun seinämää ärsytykseltä.


Useat tutkimukset osoittavat, että 75-89%:lla urheiluhevosista on mahahaava. Suurin syy mahahaavan muodostumiselle on mahan limakalvon jatkuva altistuminen vatsahapoille. Hevosen ainoa keino suojatua vatsahappoja ja pepsiiniä vastaan on syljen eritys. Suuret väkirehumäärät ja pitkät ruokintavälit johtavat liialliseen vatsahapon muodostumiseen suhteessa erittyneeseen syljen määrään, Kun tähän lisätään vatsahappojen tuotantoa entisestään lisäävää rankkaa harjoittelua, maha suorastaan kylpee vatsahapoissa.

Mahahaavasta kärsivä hevonen saattaa oireilla esim. seuraavilla tavoilla: Suorituskyvyn lasku, hapan asenne, huono- ja kiilloton karva, hampaiden narskutus, ruokahaluttomuus, laihtuminen jne. Mahahaavan hoidossa halutaan joko estää mahahappojen muodostuminen, neutralisoida mahahappojen pH arvoa tai suojata mahan limakalvoa altistumasta hapoille. Cavalor Gastro 8 sisältämät mahaa suojaavat ravintoaineet, neutralisoivat mahahappoja ja edistävät terveen limakalvon uusiutumista.


Annostus

30g päivässä, vähintään 4-6 viikon ajan.


Vinkki!
Voit käyttää Cavalor Gastro 8:iä ja Gastrogardia yhdessä ilman, että siitä tulee sivuvaikutuksia. Gastrogard on lääke, joka pysäyttää haponerityksen vatsassa, niin että mahalaukku saa parantua, kun taas Cavalor Gastro 8 sisältää ravintoaineita, jotka auttavat happotuotannon neutralisoimisessa ja edistävät terveen liamakalvon uusiutumista. Cavalor Gastro 8:n ravintoaineet myös suojaavat mahalaukun limakalvoa eri tavoin.