Menu

Cavalor Muscle Fit

Sisältää ravinteita, jotka vaikuttavat rajoittamalla maitohapon tuotantoa ja hajottamalla jo kehittynyttä maitohappoa.

Käytetään ennen ja jälkeen rankan harjoituksen lihasten kunnon optimoimiseksi. Kahden päivän kuluttua hevosesi lihakset ovat joustavammat ja vähemmän arat.

Lihaskrampit ja jäykkyys ovat ihmisillekin tuttuja ilmiöitä. Kun suorituskyky on korkea on tärkeää välttää hapoillemeno. Lihasjäykkyyden ennaltaehkäisyn ja poistamisen laiminlyönnin seuraukset ovat tutut: kunnon lasku, kilpailuista poisjäänti, vammat ja ehkä jopa kilpailu-uran päättäminen. Ratkaisevaa on maitohappojen syntymisen estämistä ja niiden hajoamista edesauttavien ravintoaineiden antaminen. Kilpahevoset tarvitsevat näitä enemmän. Hevoset, joilla on aiemmin ollut lihasongelmia, saavat helposti niitä uudelleen. Cavalor Muscle Fitin antaminen 2-3 päivää ennen rasitusta voi parantaa lihasten toimivuutta.

Koostumus

Cavalor Muscle Fit sisältää laajan kirjon ravintoaineita jotka ehkäisevät hapon syntyä ja hajottavat ja poistavat jo syntyneen hapon elimistöstä suhteellisen nopeasti, myös rasituksen aikana. Tuotteella vahva tulehduksia ehkäisevä vaikutus. Sisältää eristettyä vehnäproteiinia, jolla on antioksidanttisia vaikutuksia. Cavalor Muscle Fit on sekoitus tiettyjä vitamiineja, mineraaleja, yrttejä, aminohappoja, rikkiyhdisteitä, luonnollisia antioksidantteja ja muita ravintoaineita.


Annostus

Kaksi mittaa päivässä sekoitettuna ruokaan. Cavalor Muscle Fit'ä voidaan antaa ennaltaehkäisevästi useita päiviä ennen raskasta rasitusta tai 3-4 viikon ajan, kun lihasjäykkyys havaitaan jälkikäteen.