Menu

Cavalor Muscle Liq

Cavalor Muscle Liq auttaa ennaltaehkäisemään lihaskipuja ja nestehukkaa.

Lisää munuaisten toimintaa jotta haitalliset kuona-aineet poistuvat elimistöstä voimakkaan rasituksen jälkeen. Kannustaa hevosta juomaan enemmän vettä.


Lihasjäykkyyttä ja kramppeja voivat aiheuttaa useat syyt, joten näissä tapauksissa on suositeltavaa konsultoida asiantuntijaa. Usein pääasiallinen syy ongelmiin liittyy lihasten asidoosiin. Asidoosi ei ainostaan voi aiheuttaa lihasjäykkyyttä vaan voi olla myös perimmäinen syy lihashäiriöihin joista voi aiheutua vakavia ongelmia hevosen liikkumiseen. (Tällaisessa tapauksessa tulee olla yhteydessä eläinlääkäriin) Lihasjäykkyyttä ei tule aliarvoida. Lihas-ja jännevauriot voivat aiheutua riittämättömästä huomioista jäykkyyden ennaltaehkäisyyn tai riittämättömästä toipumisajasta.Vakaviin lihasjäykkyyksiin suosittelemme Cavalor Muscle Fit:in käyttöä.


Koostumus

Sisältää E-, B1-,B2- ja B12 vitamiinia ja hivenaineita: orgaaninen sinkki, seleeni sekä mineraaleja: kalsium, natrium, magnesium. Tuote on rikastettu natriumsitraatilla: happo-sitraatti suola on puskurointiaine joka tarjoaa voimakkaan neutraloinnin ja puskuroivan vaikutuksen happosuoloja (kuten maitohappo) ja vereen sekä virtsaan kertyneitä happoja vastaan. Suorituksen jälkeen annettava natriumlisä saa hevosen juomaan enemmän vettä joka osaltaan korjaa suorituksen jälkeistä nestehukkaa ja huuhtelee munuaisista happoja ja aineenvaihduntatuotteita.


Annostus

Päivittäin 50ml sekoitettuna rehuun. Annetaan jo muutama päivä ennen voimakasta rasitusta tai harjoittelua ja välittömästi suorituksen jälkeen.