Menu

Cavalor Powred Performance

Sisältää erityistä nopeasti imeytyvää rautaa, joka lisää voimakkaasti punaisten verisolujen määrää ja sitä kautta hapenkuljetuskapasiteettia.

Tarjoaa myös lisäravinteita, jotka ovat helposti imeytyviä ja joita aktiiviset suoritushevoset tarvitsevat.

Cavalor Pow'red Performancea annetaan normaalin ruoka-annoksen lisäksi hevosille, jotka kilpailevat ja harjoittelevat ja tarvitsevat enemmän energiaa. Kunto, treenaus ja ravinto ovat hevosen suorituskyvyn kannaltaolennaisia asioita, mutta täydellinen suoritus syntyy oikeaan aikaan annetuista ravinto-aineista. Cavalor Pow'red Performancessa on huippuhevosen tarvitsemat lisäravinteet. Se on helposti annettava ravintolisä normaaliin ruokaan. Näin saat hevosesi hyvään kuntoon kilpailukauden alkuun mutta se auttaa myös hevostasi kilpailukauden aikana ja sen lopulla, kun hevosen on vaikea ylläpitää kuntoaan.


Koostumus

Sisältää tarkkaan valittuja, energisoivia vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja, rasvahappoja ja muita aineita. Cavalor Pow'Red Performance sisältää A, D3, B1, B2, B3, B6, B12, E ja C -vitamiineja, foolihappoja ja koliinia sekä hivenaineista rautaa, kuparia, sinkkiä, mangaania, kobolttia, seleeniä, kalsiumia, fosforia.


Annostus:

Aikuiset hevoset 50ml
Nuoret hevoset, ponit ja varsat 25ml
Pakkauksessa annostelukorkki