Menu

Cavalor Resist + C

Suunniteltu tukemaan hevosen immuunijärjestelmää. Tuotteesta on hyötyä karvanvaihdon aikaan sekä äskettäin maahantuoduille hevosille.


Mitä enemmän hevonen altistuu stressille (toistuva kuljetukset ja vieras ympäristö) sitä enemmän sen vastustuskyky heikkenee. Erityisesti kilpahevosilla on suurempi infektioriski, koska ne ovat usein kontaktissa lukuisten eri hevosten kanssa eri ympäristöissä ja ovat alttiina erilaisille bakteeri- ja viruskannoille.

Johdonmukainen harjoittelu, hyvä kunto ja riittävä ilmastoon totuttaminen voivat auttaa hevosta säilyttämään immuniteettiason riittävän korkeana. Oikein toteutettu ruokinta on myös erittäin tärkeää. Rasituksen ja stressin seurauksena elimistö tarvitsee enemmän tiettyjä ravintoaineita. Näihin kuuluu aineita jotka optimoivat ja lisäävät aineenvaihduntaa ja varmistavat ravintoaineiden saatavuuden joita tarvitaan rakentamaan immuunijärjestelmää, taistelemaan infektioita vastaan ja estämään allergisia reaktioita.

Cavalor Resist on ravitseva, ammattiratsastajien ja -tallien laajasti käyttämä rehu palautumiseen ja toipumiseen. Siinä yhdistyvät erityiset ravintoaineet korkealaatuiseen biologiseen koostumukseen joita hevosen elimistö tarvitsee kehittääkseen ja ylläpitääkseen riittävää immuniteettia. Optimaalinen immuniteetti on paras mekanismi virusinfektioita vastaan.

Koostumus

Sisältää rasvahappoja, korkean määrän C-vitamiinia, muita vitamiineja, yrttejä ja nukleotideja. Cavalor Resist on rikastettu heraproteiinilla, yhdisteellä jolla on immuunitasoa stimuloivia ominaisuuksia.

Annostus

Ponit ja nuoret hevoset 30g/päivä, hevoset 45g/päivä