Menu

Cavalor SoZen

Rauhoittava ja rentouttava Cavalor SoZen lisätään väliaikaisesti hermostuneiden ja kuumien hevosten ruokintaan ennen stressaavaa tilannetta ja sen aikana.


Monet hevoset alisuorittavat kilpailuissa, koska ovat stressaantuneita eivätkä pysty keskittymään suoritukseen. Stressi, hermostuneisuus ja keskittymiskyvyn puute ovat monimutkaisia ongelmia. Cavalor on monien tutkimusten jälkeen kehittänyt Cavalor Sozenin - ensimmäinen lisäravinne joka vaikuttaa hevosen adrenaliini - kortisoli tasapainoon. Stressi johtuu pitkäaikaisesta jännittämisestä. Stressi aiheuttaa hormoniepätasapainon tuottamalla liikaa adrenaliinia ja liian vähän kortisolia - mitä häiriintyneempi adrenaliini-kortisoli tasapaino on, sitä enemmän hevonen jännittää.

Koostumus

Cavalor Sozen on seuraavista luonnontuotteista koostuva yrttiseos: Avena Sativa (kaura), Betula (koivu), Glycyrrhiza glabra (lakritsikasvi), Passiflora (passiot), Allium sativa (valkosipuli).


Annostus

Aloitus: 10 päivää 30 g/pv (4 mittaa) Ylläpito: 15 g/pv (2 mittaa) Ennen kilpailua: aloita 3 päivää ennen kilpailua ja mukauta tarpeeseen.