Menu
saatavuus: tilapäisesti loppu

Crystal Essence Roll-On

Crystal Mineraalideodorantti estää hienhajua koko päivän luonnollisella tavalla, ilman haitallisia kemikaaleja, eikä jätä vaatteille valkeita laikkuja.


Crystal -deodorantti on tehty 100 % luonnollisesta mineraalisuolasta, ja sen avulla tunnet olosi raikkaaksi koko päivän. Sisältää myös on luonnon uutteita ja eteerisiä öljyjä.


Allergiatestattu, sekä ihotautilääkärien testaama että suosittelema. Ei sisällä alumiinia, parabeeneja, ftalaatteja tai alkoholia. Hypoallergeeninen. Kliinisesti testattu. Ei testattu eläimillä.Ympäristöystävällinen. Crystal-deodorantti on arvostettu ja palkittu sarja Amerikasta. Amerikan syöpäsäätiöiden suosittelema. Nyt tätä alkuperäistä maailmalla suosittua deodoranttia saa myös Suomesta.


Sen lisäksi, että Crystal Rock -deodorantti puhdistaa ja hoitaa ihoasi, se jättää ihon miellyttävän, aisteja hivelevän tuoksuiseksi.


Inci: Water/Aqua, Potassium Alum, Hydroxyethylcessulose, Chamomilla Recuita /Matricaria) Flower Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Sodium Bicarbonate.