Menu
saatavuus: varastossa

Make-up Blender

Veikeän värikkäät ja kanamunanmuotoiset meikkisienet ihastuttavat käyttäjäänsä uuden innovatiivisen muotoilunsa ja raaka-aineensa ansiosta. Laadukkaat, lateksittomat sienet turpoavat kastuessaan, ja ne on valmistettu täysin saumattomiksi ilman teräviä kulmia. Sienen erikoisrakenteen ja materiaalin ansiosta meikkipohjan saa tehtyä paremmin kuin millään muulla tavoin – sienellä, sormilla tai siveltimellä. Sen avulla saat meikkivoiteesi parhaat puolet esiin. 

Hyvän Olon Maailman Make-up Blenderin koostumus, muotoilu ja käyttötapa kosteana saavat meikin levittymään iholle unelmanohuesti ja tasaisesti ilman rajoja. Pienet virheet peittyvät tehokkaasti saaden ihon näyttämään paremmalta kuin koskaan. Se sopii kaikkien meikkivoiteiden levittämiseen (nestemäisen, voidemaisen, kiinteän sekä meikkipuuterin) sekä mm. mineraalimeikin, peitevoiteen, poskipunan tai korostusvärin levittämiseen. Meikkituote voi olla voidemainen tai puuterimainen ja sientä voi käyttää kosteana tai kuivana. 

Lateksiton E-vitamiinia sisältävä meikkisieni sopii kaikille ihotyypeille. Se on hypoallergeeninen ja hajuton.

Käyttöohje

1. Kostuta sieni vedellä.
2. Purista ylimääräinen vesi pois. Sen lisäksi voit vielä laittaa sienen kasvopyyhkeen sisään ja puristella sitä muutaman kerran. Näin sienestä tulee sopivan kostea.
3. Sipaise meikkivoidetta kasvoille sormin tai siveltimellä ja levitä/tasoita se sienellä taputellen. Käytä pyöreää osaa otsalla, leualla ja poskilla ja kapeaa kärkeä silmien, nenän ja suun ympärillä (nenänpielet, näppylät yms.).
4. Pese sieni käytön jälkeen saippualla ja purista kuivaksi. 

Sieni kestää käytössä useita kuukausia. Kun se menettää kimmoisuutensa ja pehmeytensä, on aika vaihtaa sieni uuteen.