Menu
saatavuus: varastossa

Eau Moussante Purifiante

Sebo Control Eau Moussante Purifiante – Puhdistusvaahto


Rasvoittuva ja epäpuhdas iho tarvitsee erittäin hellävaraisen ja tehokkaan hoitolinjan. Liian voimakkaat ja kuivattavat hoitoaineet vain pahentavat rasvaisuutta ja lisäävät epäpuhtausten muodostumista, ja taas liian kosteuttavat, runsaat voiteet voivat tukkia herkistyneitä ihohuokosia.


Sebo Control -ihonhoitosarja on kehitetty rasvoittuvan ihon erityistarpeisiin. Sarjan tuotteet puhdistavat ihon päivittäin, tehokkaasti ja ihoa kuivattamatta. Sarjaan huolella valitut kosteuttavat ainesosat yhdessä eteeristen öljyjen kanssa auttavat tasapainottamaan ihon talituotantoa kuitenkin ylläpitäen ihon luonnollista kosteustasapainoa. Ihon epäpuhtaudet vähenevät ja ihohuokoset pienenevät – ihosta tulee mattapintainen, kauniin tasainen, ja puhtaan kuulas.


Ihoa virkistävä, nestemäinen puhdistusvaahto pesee ihon hellävaraisesti vahingoittamatta sen luonnollista kosteussuojaa (hydrolipidikalvoa). Vaahto puhdistaa tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet sekä auttaa poistamaan ihon pintakerrosten liiallista rasvaisuutta, jolloin iholle palautuu sen luontainen, kuulas hehku.


Käyttö

Kaada nestettä kosteille käsille ja vaahdota. Hiero vaahto pyörivin liikkein kasvojen ja kaulan iholle. Huuhtele huolellisesti.


Aktiiviaineita ovat Gamarde-les-Bains -vesi, mustikkauute* (ihohuokosia supistava, virkistävä), pelargonian* eteerinen öljy (rauhoittava, talituotantoa tasapainottava).

100% raaka-aineista luontaisesta lähteestä
10% raaka-aineista luomutuotannosta (*)

Ainesosat

Gamarde aqua (Gamarde Water), cocamidopropyl betaine, Vaccinium myrtillus (Bilberry) fruit extract*, Rubia tinctorum (Madder) root extract, Pelargonium graveolens (Rose Geranium) flower oil*, citronellol, geraniol.Maahantuoja/markkinoija

Elonatura