Menu
saatavuus: varastossa

Nivelvoide

Rauhoittava ja suojaava voide nivelkipujen ja jäykkyyden lievitykseen.


Tehoaineina ovat MSM, glukosamiini, pirunkoura (Devil´s Claw), pajupuunkuoritiiviste (Willow), Aloe Vera ja Arnika (Arnica Montana).

Käyttö

Levitä 2 kertaa päivässä ja hiero kunnes aine on imeytynyt.

MSM on orgaaninen rikki ja sitä on ihmisessä luonnostaan. Rikki on ratkaisevan tärkeä sidekudoksen terveydelle, joten MSM on välttämätön aine hoidettaessa niveltulehdusta ja muita nivelten vaivoja. Niveltulehduspotilailla rikin määrä rustoissa on vain kolmannes normaalikudosten rikin määrästä. MSM löytyy kehon jokaisesta solusta. Saat sitä ruoasta (mm. liha, kala, munat, siipikarja ja maito) erityisesti valkosipuli sekä sipuli (sen huomaa sipulin tuoksustakin).

GLUKOSAMIINI
Glukosamiinilla on ratkaiseva rooli rustojen toiminnalle, joustavuudelle ja kestävyydelle. Iän myötä glukosamiini vähenee sidekudoksista aiheuttaen ruston ohenemista --> Rusto rappeutuu ja nivel alkaa kipuilla/ oireilla. Kuluneen ruston rappeutuminen kiihtyy helposti, koska se menettää glukosamiineja.

PIRUNKOURA
Harpagojuuri eli pirunkoura on afrikkalainen rohtokasvi, jota on käytetty vuosituhansia tehokkaana luontaislääkkeenä tulehtuneiden ja särkevien nivelten hoitoon.. Se vähentää tulehduksia, mutta auttaa myös ihovaivoihin sekä sappi- ja munuaisvaivoihin. Harpagon juurta kutsutaan Pirun kouraksi sen ulkonäön johdosta.

PAJUPUUNKUORI - WILLOW
Pajupuunkuorta on käytetty vuosisatoja kipujen vähentämiseen. Aspiriinissa on samoja kemiallisia ainesosia, joten jos olet allerginen aspiriinille, saatat saada oireita pajupuunkuoresta.

ALOE VERA
Ehkäisee tulehdusta.

ARNIKA
Ehkäisee tulehdusta. Arnikan yksi pääkomponenteista on helenalin. Se saa aikaan monia terapeuttisia vaikutuksia. Helenalin on todettu olevan yhtä tehokas kuin tulehdusta ehkäisevä ibuprofen-lääke. Arnikan yrttikäytössä täytyy olla varovainen, koska vääränlainen annostus voi aiheuttaa sivuoireita.


Maahantuoja

Aboa Medica Oy