Menu
saatavuus: varastossa

NO Way

Arginiini yhdistettynä sitruliini-malattiin on todettu tehokkaaksi yhdistelmäksi tehostamaan typpioksidin (NO) tuotantoa kehossa. L-sitrulliini on luontainen aminohappo, joka toimii L-arginiinin esiasteena ja näin varmistaa tasaisen imeytymisen elimistössä.Typpioksidi tehostaa verenkiertoa. Kaikille joilla verenkierto on heikentynyt, arginiinista voi saada myönteisiä vaikutuksia.

Myös runsaasti urheilevat sekä voimalajeja harrastavat hyötyvät arginiinista, sillä lisääntynyt verenkierto tarkoittaa enemmän happea ja ravinteita lihaksissa.


Etenkin lapset ja nuoret, urheilijat, laihduttajat sekä vanhukset hyötyvät arginiinista. Aikuisilla arginiinia pidetään ei-välttämättömänä aminohappona, mutta lapsille se on täysin välttämätön immuunijärjestelmän kehityksen kannalta.Vammoista parantuvien ihmisten arginiinin tarve on koholla. Myös ihmiset jotka haluavat parantaa seksuaalista suorituskykyään hyötyvät arginiista.


Ainesosat1 kaps:
L-arginiini425 mg
L-sitrulliini-DL-malaattia75 mg
Piioksidia5 mg
Rasvahappojen magnesiumsuoloja5 mg


Ainesosat
L-arginiini, kapseli (gelatiini), L-sitrulliini-DL-malaatti, paakkuuntumisenestoaineet (piioksidi ja rasvahappojenmagnesiumsuolat).


Annostus
1 kapseli 1-2 kertaa päivässä