Menu
saatavuus: varastossa

Cardiosan

  • Sydämen hyvinvoinnille
  • Edistämään homokysteiinin aineenvaihduntaaAinesosat

Magnesiumoksidi, Paakkuuntumisenestoaine E 460, Maissitärkkelys, Pintakäsittelyaine E 470b, Syanokobalamiini, Pyridoksiinihydrokloridi, Foolihappo*  *(6S)-5-metyylitetrahydrofoolihappo, glukosamiinisuola (QuatrefolicÒ)


Vuorokausiannos 1 tabl. sisältää:

Magnesiumia

200 mg (53 %)*
B6-vitamiinia 2,2 mg (157 %)*
B12-vitamiinia3 µg (120 %)*
Foolihappoa300 µg (150 %)*
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta 


Annostus

1 tabletti päivässä.

* Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

* Valmistettu Suomessa


FYSIOLOGISET VAIKUTUKSET

  • Cardiosan sisältää sydämen hyvinvoinnille tärkeän kolmen B-vitamiinin yhdistelmän - folaatin, B6- ja B12-vitamiinin - sekä sydämen suorituskykyä tukevan magnesiumin. Tämä kolmen B-vitamiinin yhdistelmä edistää homokysteiinin aineenvaihduntaa sekä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.


  • Cardiosanin sisältämä Quatrefolic folaatti on bioaktiivinen foolihapon muoto (L-metyylifolaatti), joka vaikuttaa suoraan elimistössä ilman, että entsyymien toimintaa tarvitaan muuntamaan sitä aktiivimuotoon. Folaatti edistää normaalia aminohapposynteesiä ja normaalia veren muodostusta. Lisäksi se osallistuu solujen jakautumisprosessiin, edistää raskauden aikaista kudosten kasvua sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.


  • Magnesium, B6- ja B12 -vitamiini edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

 

  • Homokysteiini on rikkiä sisältävä aminohappo, joka on verenkierrossa useissa eri muodoissa. Noin 90 % homokysteiinistä on proteiiniin sitoutuneena. Se muodostuu entsyymitoimintojen kautta mm. aminohappo metioniinista ja katoaa elimistöstä samoja entsyymireittejä pitkin. Häiriöt entsyymitoiminnassa (perinnölliset) tai vitamiinien (foolihappo, B6- ja B12 -vitamiini) puutokset johtavat kohonneisiin homokysteiinitasoihin elimistössä.
  • Kohonnut homokysteiinitaso aiheuttaa LDL-kolesterolin liiallisen hapettumisen, muuttaa hyytymistekijöitä ja lisää verihiutaleiden aggregoitumista (=kokkaroitumista). Kohonneesta homokysteiinitasoista (> 9 mmol/l) kärsivät ennen kaikkea yli 30-vuotiaat miehet ja menopaussi-iän ohittaneet naiset.
  • Huolehtimalla ravitsemuksessa riittävästä foolihapon, B6- ja B12 –vitamiinin saannista voidaan homokysteiinitasoja alentaa.
  • Cardiosan sopii säännölliseen käyttöön.Maahantuoja/markkinoija

Hankintatukku Oy