Menu
saatavuus: varastossa

KP 2000 Total

Seksuaalinen hyvinvointi on tärkeä osa ihmisen kokonaishyvinvointia. Erektiohäiriöt voivat heikentää elämänlaatua aiheuttaessaan tunneperäisiä ongelmia, itsetunnon vähenemistä ja parisuhdeongelmia. Terveellinen ravinto, riittävä unen määrä ja kohtuullinen liikunta ovat tärkeitä, mutta tehokasta apua saa myös lisäravinteista ja yrttiuutteista.


KP 2000 Total on kokonaisvaltaisesti vaikuttava luontainen vaihtoehto miehisen suorituskyvyn lisäämiseen. KP 2000 Total sisältää arginiinin lisäksi yrttikasveja, kuten seksuaalista halua lisäävää damianaa. Lisäksi siinä on sinkkiä, joka ylläpitää normaalia testosteronitasoa. Seleeni edistää normaalia siittiöiden muodostumista. Valmisteen vaikutus on testattu tohtori Anu Mäkelän tutkimuksessa (2007).


Annostus

1 tabletti kahdesti päivässä niellään kokonaisena veden kera. Ei tyhjään mahaan. Paras tulos saavutetaan valmisteen säännöllisellä käytöllä.


Huom.

Ei suositella käytettäväksi potenssilääkkeiden kanssa eikä vakavien sydän- ja verisuonisairauksien yhteydessä. Valmisteen sisältämä sinkki saattaa tyhjään mahaan otettuna aiheuttaa herkkävatsaisille ohimenevää pahoinvoinnin tunnetta.


Ainesosat

L-arginiinihydrokloridi, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), potenssipuu-uute (Ptychopetalum olacoides), okarennokkiuute (Tribulus terrestris), rohtokoisouute (Withania somnifera), damianauute (Turnera diffusa), sitruunaköynnösuute (Schisandra chinensis), inkivääri (Zingiber officinale), nokkosenjuuriuute (Urtica dioica), sinkkiaminohappokelaatti, DL-alfatokoferoliasetaatti (E-vitamiini), stabilointiaine (polyvinyylipyrrolidoni), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi ja kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), selenometioniini.


Päiväannos (2 tablettia) sisältää:

Arginiini 400 mg

Potenssipuun juuriuute (4:1) 140 mg

Okarennokin (Tribulus) hedelmäuute (4:1) 140 mg

Rohtokoison (Withania) juuriuute (6:1) 140 mg

Damianan lehtiuute (4:1) 100 mg

Sitruunaköynnöksen hedelmäuute (4:1) 100 mg

Inkivääri 100 mg

Nokkosen juuriuute (10:1) 20 mg

Sinkki 15 mg (150 % päivän saantisuosituksesta)

E-vitamiini 12 mg (100 % päivän saantisuosituksesta)

Seleeni 55 µg (100 % päivän saantisuosituksesta)


Maahantuoja/markkinoija

Suomen Bioteekki Oy