Menu
saatavuus: varastossa

Womankind

Naisten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi tarkoitettu shatavari-yrttiäkin sisältävä Womankind-ravintolisä on valmistettu Ayurvedan oppien mukaan. Tämän monipuolisuudellaan lumoavan tuotteen tarkoituksena on tukea naisen elämä tasapainoa. 

Tuote sisältää mm. Granattiomenaa ja vihreää teetä, jotka sisältävät runsaasti antioksidantteja mitkä auttavat taistelemaan soluvaurioita aiheuttavia vapaita happiradikaaleja vastaan. Valmiste sisältää myös parsakaalin siementen ituja, jotka ovat tunnettuja niiden supertehokkaista terveysvaikutuksistaan sekä kurkumaa, joka on tunnettu mm. niveliä hoitavista vaikutuksistaan. 

Annostus

1-2 kapselia päivittäin lämpimän veden kera noin 20 minuuttia ennen ruokaa.

Ainesosat

Shatavarin juuriuute *◊ 12,5%, lakkakääpä (reishi) FS*, shatavarin juuri* 10%, kurkuman juuriuute*◊, pakastekuivattu puna-apilan siemenen itu* 10%, pakastekuivattu parsakaalin siemenen itu*, vesipohjainen vihreä tee lehtiuute*, Aloe Vera mehutiiviste 200:1*, nukulan (Leonurus cardiaca) lehtiuute*◊ 5%, maca juuriuute*◊, granaattiomenansiemenuute*◊, Nutrigest™ Seagreens Arctic merilevä*, inkiväärin juuri*, spirulina*, kasviselluloosakapseli (hydroksypropyylimetyyliselluloosa). 
*= luomulaatua

Pukka-sarjan huippulaadukkaat ravintolisät ovat 100% luomulaatuisia, eettisesti tuotettuja ja sopivat myös kasvissyöjille.

Reishi rentouttaa ja stimuloi kroppaa pystymään parhaimpaansa. Se edistää verenkiertoa ja fyysistä hyvinvointia, alentaa veren kolesterolipitoisuutta ja vahvistaa immuniteettijärjestelmää. Suomalaisesta, villistä lakkakäävästä eli reishistä valmistettu, vahva C2 eli lakkakääpä on yksi eniten tutkituista lääkinnällisistä sienistä. Lakkakäävällä eli reishillä on myös erittäin pitkä, jopa yli 2000-vuotinen käyttöhistoria etenkin perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä. Reishiä on käytetty yleistä hyvinvointia edistämään sekä tasapainottamaan immuunijärjestelmän toimintaa. Kiinassa reishiä pidetään niinsanottuna ’pitkäikäisyyden yrttinä’. Reishillä on adaptogeeninen vaikutus - se tasapainottaa kehomme toimintoja monipuolisesti. Reishi ei väsytä eikä piristä, vaan tasapainottaa. Reishin vaikutukset perustuvat sen sisältämiin lukuisiin polysakkarideihin sekä triterpeeneihin. Reishi soveltuu yrttinä jatkuvaan käyttöön ja monet käyttävätkin sitä säännöllisesti sen yleistä hyvinvointia tukevien ominaisuuksiensa vuoksi. Se tukee immuunijärjestelmää tehokkaasti. 


Valmistaja

Pukka