Menu
saatavuus: varastossa

Blue Eye

Rasittuneille ja ikääntyville silmille tarkoitettu mustikkatuote, joka edistää silmän terveyttä ja toimintoja hyvän antioksidanttikoostumuksensa ansiosta. Blue Eye säilyttää silmän näöntarkkuuden ja suojaa silmää auringon haitallisilta UV-säteiltä sekä vahvistaa elimistön immuunivastetta. Yhden tabletin päiväannoksessa on 25 mg luteiinia.Mitä luteiini on?

Luteiinia kerääntyy keltaiseen täplään silmän verkkokalvolle ja suojaa silmää suodattamalla pois haitallista UV-valoa. Keho itse ei voi tuota Luteiinia se on saatava ravinnon kautta. Mustikkauutetta ja vahvaa antioksidantti Luteiinia edistää silmän terveyttä. 


Marjat, hedelmät sekä vihannekset sisältävät korkea pitoisuus antioksidantteja. Mustikka sisältää yksi luonnon vahvimmista antioksidanteista. Mustikka sisältää väriainetta joka kutsutaan antosyaniksi ja se suojaa silmiä vapaita radikaaleja vastaan, samalla se vahvista silmäkudosta ja lisää verikiertoa.

Annostus

1 tabletti päivässä ruokailun yhteydessä.Ainesosat

Mustikkauute (Vaccinium myrtillus), C-vitamiini, ekologinen kehäkukkauute (Calendula officinalis)*, maltodekstriini, stabilointiaineet (mikrokiteinen selluloosa, rasvahappojen magnesiumsuola), rutiini (tattarista), quersetiini (tattarista), sinkkisitraatti, E-vitamiini, salviauute (Salvia officinalis), B2-vitamiini, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), A-vitamiini, seleenimetioniin.
* = ekologinen raaka-aine DE-ÖKÖ-005

Ravintoaineet / tabletti
Mustikkauute, 150 mg
- josta antosyaaneja, 37,5 mg
C-vitamiini, 80 mg (100 %*)
Rutiini, 25 mg
Quersetiini, 25 mg
Sinkki, 15 mg (150 %*)
E-vitamiini, 10 mg (83 %*)
Salvia, 10 mg
B2-vitamiini, 1,6 mg (114 %*)
A-vitamiini, 800 mikrog (100 %*)
Seleeni, 62,5 mikrog (114 %*)
* = %-osuus vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta


Valmistusmaa: Ruotsi


Maahantuoja/markkinoija

Elexir Pharma Ab