Menu
saatavuus: varastossa

Elinvoima Kuitu

Se sisältää runsaasti kuitua, mm. beetaglukaania kaurasta ja lignaania pellavasta, sekä hyviä rasvahappoja myös hampusta. Suolen toiminnan edistämisen lisäksi nämä tasapainottavat veren rasva- ja sokeriarvoja.


Elinvoima Kuitu sopii jatkuvaan käyttöön lisäämään ravinnon kuitupitoisuutta. Hyvänmakuista kuituvalmistetta on helppo käyttää sellaisenaan veteen sekoitettuna tai lisättynä esim. jogurtin tai smoothien joukkoon.


VINKKI: Painonhallitsija voi nauttia lusikallisen Elinvoima Kuitua lasilliseen vettä sekoitettuna aina kun tekee mieli makeaa.


Annostus

1-2 ruokalusikallista 1-2 kertaa päivässä sekoitettuna veteen tai nestepitoiseen ruokaan, esimerkiksi jogurttiin. Kuidun käytön yhteydessä on tärkeää juoda riittävästi. 1 rkl (15 ml) = n. 8 g.


Käyttörajoitukset

Kuitu saattaa vaikuttaa joidenkin lääkeaineiden ja ravintolisien imeytymiseen. Siksi kuidun ja muiden valmisteiden nauttimisen välin tulisi olla vähintään tunti. Kaura ja hamppu voivat sisältää jäämiä gluteenipitoisista viljoista.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.


Ainesosat

Kauralese, pellavarouhe, psylliumkuitu, hamppukuitu, lakritsijauhe, tyrni, karpalo, rosmariiniöljy.

Valmistusmaa Suomi

Ravintoaineet / vuorokausiannos (1 // 4 rkl)
Kuitua (g), 4,5 // 18


Maahantuoja/markkinoija

Suomen Bioteekki Oy