Menu
saatavuus: varastossa

Digest Spectrum

Digest Spectrum on entsyymi joka on suunnattu erityisesti ruokayliherkkyyksistä kärsiville. 

Spectrum sisältää pääosin samat entsyymit kuin Digest Gold, mutta lisäksi erityisiä entsyymejä jotka pilkkovat yleisimpiä ruokayliherkkyys-aineita kuten: 

  • Gluteeni 
  • Kaseiini (maitoproteiini) 
  • Laktoosi 
  • Fenoliyhdisteet 


Lisäksi Spectrum sisältää ongelmallisia sokereita pilkkovaa Alfagalaktosidaasi-entsyymiä ja monia muita entsyymejä, jotka vähentävät ruoansulatusongelmia. 

Kuten muutkin Enzymedican tuotteet, myös Digest Spectrum on valmistettu täysin ilman täyte- tai lisäaineita kasvikuitukapseliin. 

Huom Keliaakikot! Vaikkakin Digest Spectrum sisältää erityisen DPP-IV entsyymin joka pilkkoo tehokkaasti Gluteenia, tuote ei ole tarkoitettu keliaakikoille. Se on tarkoitettu sellaisille joille viljat ja gluteeni aiheuttavat yliherkkyyttä. Keliakiassa tilanne on yliherkkyyttä vakavampi, joten minkään lisäravinteen (edes Spectrumin) varaan ei voida laskea. Kuitenkin, jos sairastat keliakiaa ja joudut vahingossa kontaminaatiotilanteeseen (olet syönyt vahingossa gluteenia) saattaa 8 kpl Digest Spectrumeita lieventää vahinkoja.


Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. 

Maahantuoja/Markkinoija

Puhdistamo