Menu
saatavuus: varastossa

DigestivAid

No Acid- imeskelytabletit lievittävät liikahappoisuuteen liittyviä oireita, kuten närästystä ja ruoansulatusvaivoja (esim. mahan turvotuksen tunnetta ja kipua). Vaikutus tulee korallin kahdesta happoja neutraloivasta aineesta, kalsium- ja magnesiumsuoloista. Koralli on 100% luonnollinen hivenaine- ja mineraalilähde, josta saa erityisesti alkalisoivia emäsmineraaleja.


Maku on täysin luonnollinen (fenkoli ja lakritsi), mikä tekee sen miellyttäväksi emäsvalmisteeksi, jota voi käyttää mihin aikaan päivästä tahansa.


Vaikuttava aine:2 tabl.4 tabl.* % 2/4 tabl.
Korallijauhe200 mg400 mg-
Lakritsinjuuriuute 19%240 mg480 mg-
Glykyrretiinihappo46 mg92 mg-
Papaijatiiviste33 mg66 mg-
Pektiini60 mg120 mg-
Kalsium190 mg380 mg23,7 / 47,4
* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta.


Ainesosat

Makeutusaineet (ksylitoli, sorbitoli), täyteaineet (hydroksipropyyliselluloosa, kalsiumkarbonaatti), lakritsijuuriuute (Glycyrrhiza glabra L.) [sis. 19% glykyrreetinihappoa], fossiilinen korallijauhe, paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), luonnollinen fenkoliaromi, omenapektiini, lyofilisoitu papaijahedelmä (Carica papaya L.).


Käyttöohje

Suositeltu annostus on 2 tablettia kaksi kertaa päivässä, tunti aterioiden jälkeen tai tarvittaessa. Annetaan imeytyä hitaasti suussa.Maahantuoja/markkinoija

Aboa Medica