Menu
saatavuus: varastossa

Voikukka Complex

C-vitamiini suojaa maksasoluja hapettumisstressiltä ja ylläpitää immuniteetin normaalia toimintaa. L-kysteiini on aminohappo, jota tarvitaan glutationin muodostumiselle maksassa, se on tärkeä aine, jota maksa tarvitsee pystyäkseen käsittelemään vaarattomiksi sinne tulevat myrkyt ja aineenvaihduntatuotteet.


Magnifood Complex yrtti-/kasviyhdistelmä sisältää maksan toiminnalle suotuisia ainesosia, kuten voikukanjuurta, kurkumaa, latva-artisokkaa, tyrniä, ohranorasta ja stabiloitua riisinlesettä.

Suosittelemme tämän ravintolisän tueksi Terranova Green Purity Super-Blend -jauhetta.


Annostus

2 kapselia päivässä aterian yhteydessä. Ei suositella raskaana oleville.


Ravintosisältö, 2 kasviskapselia

MAGNIFOOD COMPLEX825 mg
Voikukanjuuri (luomu, tuorepakastekuivattu)200 mg
Kurkumajuuri (luomu, tuorepakastekuivattu)150 mg
Latva-artisokan lehti (tuorepakastekuivattu)125 mg
Sitruunaköynnöksen marjajauhe100 mg
Tyrnin marja ja lehti (tuorepakastekuivattu)50 mg
Vihreän teen lehti50 mg
Lehtikaali (luomu, tuorepakastekuivattu)50 mg
Ohranorasjauhe50 mg
Stabiloitu riisinlese50 mg
C-vitamiini (kalsium-magnesiumaskorbaatti)150 mg
L-kysteiini75 mg
Alfalipoiinihappo20 mg
Tauriini20 mg
Lehtikuusen arabinogalaktaani5,5 mg
Seleeni (selenometioniini)25 µg


EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.


Voikukan juuri – Voikukan juuri ylläpitää maksan terveyttä tukemalla sapen eritystä. Hyvä sapen eritys estää myrkkyjen kerääntymisen maksaan.


Kurkumajuuri – Kurkuman sisältämillä kurkuminoidiyhdisteillä on tehokkaita antioksidanttivaikutuksia, jotka voivat estää vapaiden radikaalien haittavaikutuksia maksassa.


Artisokan lehti – Artisokan lehti tukee tervettä sapen virtausta. Tutkimukset ovat osoittaneet, että artisokan lehtien sisältämät yhdisteet myös suojaavat maksaa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta sekä tehostaa maksan solujen uudismuodostusta.


Sitruunaköynnöksen marja – Sitruunaköynnöksen marjat tehostavat maksan Faasi 1:n ja Faasi 2:n myrkkyjenkäsittelyä (detox). Lisäksi marjojen tehoaineilla on huomattavia antioksidanttivaikutuksia.


Tyrnin marja ja lehdet – Useiden tutkimusten mukaan sekä tyrnin marjoilla että lehdillä on maksaa suojaavia ominaisuuksia. Maksaa suojaavien ominaisuuksien oletetaan johtuvan tyrnin sisältämistä tehokkaista fytoravinteista.


Vihreän teen lehdet – Katekiinit ovat tärkeimpiä vihreän teen sisältämiä polyfenolisia tehoaineita. Niillä on tehokas estovaikutus haitalliseen rasvojen hapettumiseen. Tämä vaikutus on tärkeä, koska hapettuneet rasvat ovat erittäin haitallisia maksalle.


Lehtikaali – Lehtikaali sisältää runsaasti rikkipitoisia antioksidantteja. Ne poistavat elimistöstä myrkkyjä, joiden tiedetään olevan haitallisia maksalle.


Ohranorasjauhe – Vihreä ohranoras sisältää useita tehokkaita antioksidantti-entsyymejä, jotka eivät pelkästään estä rasvojen hapettumista vaan myös edistävät myrkkyjen poistumista maksasta.


Stabiloitu riisinlese (SRL) – Antioksidantit ovat välttämättömiä maksan terveydelle. SRL sisältää yli 100 erilaista tunnettua antioksidanttia, joita ovat muun muassa tokotrienolit, tokoferolit, alfalipoiinihappo (joka pystyy aktivoimaan uudelleen C- ja E-vitamiinin), ubikinoni ja lukuisat karotenoidit. Riisinleseestä on löydetty myös pieniä määriä superoksidi-dismutaasientsyymiä (SOD) ja katalaasia.


Maahantuoja/markkinoija

Nordic Premium Group