Menu
saatavuus: varastossa

Super B-vitamiini

B-vitamiinit ahertavat joka puolella kehoa. Niitä tarvitaan tuottamaan energiaa, tukemaan hermoston toimintaa, rakentamaan valkuaisaineita, huoltamaan hermostoa ja hormonitoimintaa (B6-vitamiini), muodostamaan verisoluja (B6- ja B12-vitamiinit) sekä lukuisissa muissa kehon toiminnoissa. Esimerkiksi B6- ja B12-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistävät normaalia immuunijärjestelmän toimintaa. Riboflaviini (B2), pantoteenihappo ja biotiini taas mm. edistävät limakalvojen ja ihon hyvinvointia.


B-vitamiinit ovat vesiliukoisia ja siksi niitä tarvitaan päivittäin. B-vitamiineja on runsaasti täysjyväviljassa. Myös liha ja maitotaloustuotteet ovat hyviä B-vitamiinin lähteitä ravinnossamme.


Super-B -valmisteessa on vahvat pitoisuudet kaikkia B-vitamiineja, ja niistä osa on elimistön paremmin hyväksikäytettävässä muodossa. Näistä syistä Super-B on erityisen tehokas ja hyvä B-vitamiinivalmiste. Se sopii sekä jatkuvaan käyttöön että satunnaiseen käyttöön piristämään ja poistamaan uupumusta. Vaikka monet B-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä, Super-B:n voi nauttia myös illalla. Valmisteen sisältämä niasiini voi aiheuttaa ohimenevää ihon punoitusta pian käytön jälkeen.


Ainesosat

Koliinisitraatti, liivate (kapseli, farmaseuttinen laatu), tiamiinihydrokloridi, kalsium-D-pantotenaatti, riboflaviini, inositoli, pyridoksiinihydrokloridi, syanokobalamiini, nikotiiniamidi, nikotiinihappo, para-aminobentsoehappo (PABA), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), pyridoksaali-5’-fosfaatti, metyylikobalamiini, D-biotiini, foolihappo


Vaikuttavat aineet1 kaps.Vertailuarvosta
Tiamiini (B1)50 mg4540 %
Riboflaviini (B250 mg3570 %
Niasiini (B3)50 mg310 %
josta 25 mg nikotiinihappoa
Pantoteenihappo50 mg830 %
B6-vitamiini50 mg3570 %
josta 10 mg pyridoksaali-5’-fosfaattia
B12-vitamiini50 μg2000 %
josta 10 μg metyylikobalamiinia
Foolihappo500 μg250 %
Biotiini50 μg100 %
Para-aminobentsoehappo (PABA)20 mg
Koliini50 mg
Inositoli50 mg

Annostus

Yksi kapseli päivässä; niellään kokonaisena veden kera.


Maahantuoja/markkinoija

Suomen Bioteekki