Menu
saatavuus: varastossa

Selesan

  • Monipuolinen vitamiini-, kivennäisaine- ja kasviantioksidanttivalmiste. Sisältää seleeniä, sinkkiä, mangaania, B1-, B6- ja B12-vitamiinia, foolihappoa, pantoneenihappoa, C- ja E-vitamiinia + 29 luonnon bioaktiivista tehoainetta tiivistetyssä muodossa (SpectraTM kasviantioksidanttiseos).
  • Tuotteessa käytetty Quatrefolic® folaatti on parhaiten elimistön hyväksikäytettävissä oleva bioaktiivinen foolihapon muoto (L-metyylifolaatti).
  • Spectra kasviantioksidanttiseos sisältää ainutlaatuisen bioaktiivisen yhdistelmän hedelmiä, marjoja, kasviksia ja yrttejä mm. acerola, acaimarja, aronia, camu camu, basilika, kaali, kaneli, karhunvatukka, kirsikka, kurkuma, kversetiini, mangostani, mustaherukka, musta papu, mustikka, omena, oregano, parsakaali, parsakaalin verso, pinaatti, porkkana, seljanmarja, sininen maissi, sipuli, tomaatti, vadelma, valkosipuli, vihreä kahvi, vihreä tee.


Ainesosat

Paakkuuntumisenestoaineet E 460, E 551, Spectra™ kasviantioksidanttiseos, L-askorbiinihappo, Sinkkisitraatti, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, L-selenometioniini, Pintakäsittelyaine E 470b, Mangaanisitraatti, Kalsium-D-pantotenaatti, Syanokobalamiini, Pyridoksiinihydrokloridi,  Tiamiinimononitraatti, (6S)-5-metyylitetrahydrofoolihappo, glukosamiinisuola (Quatrefolic®)

Vuorokausiannos 2 tabl. sisältää:

SpectraTM kasviantioksidanttiseosta 100 mg
E-vitamiinia 12 mg (100 %)*
B1-vitamiinia1,1 mg (100 %)*
Pantoneenihappoa6,0 mg (100 %)*
B6-vitamiinia1,4 mg (100 %)*
B12-vitamiinia 2,5 µg (100 %)*
Foolihappoa200 µg (100 %)*
C-vitamiinia 80 mg (100 %)*
Sinkkiä 10 mg (100 %)*
Mangaania2,0 mg (100 %)*
Seleeniä  55 µg (100 %)*
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta 


Annostus

2 tablettia päivässä.

* Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton

* Valmistettu Suomessa


FYSIOLOGISET VAIKUTUKSET

  • Monipuolinen vitamiini-, kivennäisaine- ja kasviantioksidanttivalmiste, joka sisältää seleeniä, sinkkiä, mangaania, B1-, B6- ja B12-vitamiinia, foolihappoa, pantoteenihappoa, C- ja E-vitamiinia sekä ainutlaatuista Spectra™ kasviantioksidanttiseostajoka tukee puolustusjärjestelmää ja edistää hyvinvointia.
  • Seleeni, sinkki, mangaani, C- ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Seleeni edistää kilpirauhasen ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, siittiöiden muodostusta sekä hiusten ja kynsien hyvinvointia. Sinkki edistää näön, luuston, hiusten, kynsien, aineenvaihdunnan ja testosteronitasojen pysymistä normaaleina ja normaalia hedelmällisyyttä, lisääntymistä ja kognitiivista toimintaa.
  • B1-vitamiini edistää hermoston ja sydämen normaalia toimintaa ja B6-vitamiini veren punasolujen muodostumista ja hormonitoiminnan säätelyä. B6- ja B12-vitamiini edistävät homokysteiinin aineenvaihduntaa, normaalia energia-aineenvaihduntaa, immuunijärjestelmän toimintaa, psykologisia toimintoja sekä veren punasolujen muodostumista.
  • Folaatti edistää aminohapposynteesiä, veren muodostumista, immuunijärjestelmän toimintaa, psykologisia toimintoja sekä raskauden aikaista kudosten kasvua.
  • Pantoteenihappo, foolihappo, B6-, B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.
  • Mangaani edistää luuston ja sidekudoksen hyvinvointia sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa.


Maahantuoja/markkinoija

Hankintatukku Oy