Menu
saatavuus: varastossa

Vitamin C

Terranova Multi-C-Vitamiini Complex

C-vitamiini on yksi tärkeimmistä elämää ylläpitävistä vitamiineista. 


Se edistää muun muassa immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä vähentää väsymystä ja uupumista. 


Erityisen tärkeä C-vitamiini on terveen ja riittävän kollageenin valmistukseen iholla, verisuonistossa, luustossa, rustoissa ja ikenissä. 


Terranova Multi-C-vitamiinissa C-vitamiini on happoneutraalissa muodossa ja se on siten hellävarainen ja vatsaystävällinen.


Magnifood Complexissa on monia C-vitamiinia ja sen apuaineita sisältäviä marjoja, kuten ruusunmarjaa, acai-marjaa ja acerolamarjaa. Stabiloidun riisinleseen sisältämä E-vitamiini pystyy uudelleen kierrättämään C-vitamiinin aktiiviseen muotoon.


Ainesosat

Ravintosisältö, 1 kapseli:

MAGNIFOOD COMPLEX275 mg
Stabiloitu riisinlese100 mg
Tyrnin marja ja -lehti (tuorepakastekuivattu)50 mg
Acaimarja (luomu, tuorepakastekuivattu)50 mg
Acerolakirsikka50 mg
C-vitamiini (kalsium-, magnesium- ja kaliumaskorbaatti)250 mg
Lehtikuusen arabinogalaktaani5,5 mg
Alfalipoiinihappo0,5 mg

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

Stabiloitu riisinlese (SRB) – Stabiloitu riisinlese sisältää yli 100 erilaista hapettumista estävää ainetta. Näitä ovat esimerkiksi hapettumista estävät tokotrienolit, tokoferolit ja alfalipoiinihappo, jotka kierrättävät uudelleen hapettuneen C-vitamiinin.


Tyrnin marja & lehdet – Tyrnin marjat ovat hyviä C-vitamiinin ja flavonoidien (kasvispigmentit) lähteitä. Marjat ovat myös hyviä E-vitamiinin lähteitä, jonka tiedetään uudelleenkierrättävän C-vitamiinia kehossa. Sekä tyrnin marjat että lehdet sisältävät runsaasti antioksidantteja, jotka täydentävät C-vitamiinin toimintaa.


Acerola-marja – Acerolan tiedetään olevan yksi parhaimmista C-vitamiinin lähteistä – acerolamehu sisältää 30 kertaa enemmän C-vitamiinia kuin appelsiinimehu. Tämä Karibian hedelmä sisältää merkittäviä määriä polyfenoleja ja runsaasti karotenoideja.


Acai-marja – Tyrnin tavoin acai-marjat sisältävät runsaasti erilaisia antioksidantteja, jotka täydentävät C-vitamiinin vaikutuksia. Näitä ovat erityisesti flavonoidit, kuten antosyaniinit ja E-vitamiini. E-vitamiini pystyy kierrättämään uudelleen hapettuneen C-vitamiinin.


Ruusunmarja – Koska ruusunmarjat sisältävät 100 kertaa enemmän C-vitamiinia kuin appelsiini, ne ovat yksi luonnon parhaimpia C-vitamiinin lähteitä. Ruusunmarjat sisältävät myös C-vitamiinia täydentäviä antioksidatiivisia polyfenoleja, kuten antosyaniineja ja proantosyanidiineja ja lisäksi useita karotenoideja.


Annostus

1-2 kapselia päivässä aterian yhteydessä.





Maahantuoja/Markkinoija
Nordic Premium Finland Oy