Menu
saatavuus: varastossa

Marjasmoothie

Smoothiet valmistuvat käden käänteessä ja vaativat lisukkeeksi vain pari muuta komponenttia. 

Ne sopivat myös sellaisenaan maustamaan esimerkiksi Puhdistamon riisiproteiinijauheen.

Marjasmoothiesta tulee erinomaisen virkistävä ja herkullinen, kun kaksi ruokalusikallista Marjasmoothiesekoitusta lisätään blenderiin puolikkaan banaanin ja pakastemustikkakourallisen kera. Smoothien voi tehdä veteen, mutta herkullisimmillaan se on esimerkiksi kookos-, riisi-, tai kauramaitoon tehtynä. Halutessaan smoothien voi makeuttaa mieleisellään tavalla, vaikkapa lusikallisella luomuhunajaa.


Marjasmoothie sisältää viisi Suomalaista marjajauhetta ja marjamehujauhetta sekä lisämausteena on eksoottisempi goji-marja. Marjojen kavalkadi muodostuu marja-aroniasta, karpalosta, puolukasta, mustikasta sekä tyrnimarjasta. Eksoottisen lisän tuo tiibetiläinen goji-uute.


Jokainen smoothiejauhesekoitus sisältää runsaasti hyvin imeytyvää proteiinia, antioksidantteja, kookosöljyn keskipitkiä rasvahappoja sekä tocoa (riisinlesejauhetta).

Smoothiesekoituksia ei ole makeutettu, eli ne sopivat hyvin myös vähemmän makeasta pitäville.

2dl Kookosmaitojuomaa tai 
muuta nestettä
1/2 dl mansikoita
1/2 dl mustikoita
1/2 banaani
2rkl Marjasmoothiejauhetta

Sekoita ainekset keskenään blenderissä tai sauvasekoittimella. Lisää halutessasi jäämurskaa, jolloin smoothiesta tulee miellyttävän viileä.

 
 

 

Marjasmoothie Ravintosisältö (100g):

Energiaa 1989kJ / 474kcal
Proteiinia 10,9g
Hiilihydraattia 60,3g
Rasvaa 21g

 

Ainesosat

6 marjan sekoitus (kokomarjajauheet: marja-aronia, karpalo, puolukka ja mustikka, marjamehut: mustikka, puolukka ja tyrni sekä goji-marjauute), MCT-jauhe, riisinlesejauhe, luomu riisiproteiini