Menu
saatavuus: varastossa

Pakurikahvi

Herkullisin tapa nauttia Pakuria!


Puhdistamon Pakurikahvi on vähähappoisempi, kotimaisella Puhdistamon pakurikääpäuutteella terästettyä Perulaista reilun kaupan luomukahvia. Sen paahtaa laatukahveihin keskittynyt läheltämme löytyvä Tampereen Paahtimo. Kahvi on erittäin hyvän ja pehmeän makuinen ja se sopii kaikkiin hetkiin, jolloin tekee mieli kahvia. Puhdistamon Pakurikahvi on oiva keino päivittää omat kahvit kerralla:

1. Luomulaatuiseksi
2. Vähähappoisemmaksi
3. Antioksidanttirikkaaksi
4. Herkulliseksi

sekä ennen kaikkea

5. Laadukkaaksi.

Puhdistamon pakurikahvin tarina alkaa Perusta. Huippulaadukkaat luomulaatuiset reilunkaupan kahvipavut kerätään käsin ja kuivataan, jonka jälkeen niistä valitaan parhaimmat ja lähetetään raakakahvina Suomeen paahdettavaksi.

Pienpaahtimoihin kuuluva Tampereen Paahtimo paahtaa tämän huikean raakakahvin juuri oikeanlaiseksi suomalaiseen makuun. Paahto on keskiasteinen, jolloin myös kahvin terveellistä antioksidanttista klorogeenihappoa on huomattavasti enemmän kuin tummempipaahtoisissa kahveissa. Hellävarainen paahto siis säilöö paremmin kahvin ravinteita.

Paahtamisen jälkeen kahvi jauhetaan ja siihen sekoitetaan huolellisesti reilu annos puhdistamon omaa suomalaista pakuriuutetta. Pakuri tuo kahviin reilusti ravinteita, antioksidantteja sekä alentaa emäksisenä kahvin happamoittavaa vaikutusta.

Pakurikahvi paahdetaan ja jauhetaan vain pienissä erissä, jotta kahvi olisi aina mahdollisimman tuoretta päätyessään meiltä sinulle.

Kahvi on jauhettu suodatinkarkeuteen, joten voit käyttää sitä aivan kuten mitä tahansa suodatinkahvia. Siitä tulee erityisen hyvää myös pannussa!

Voit kokeilla kahvia myös espressona, pressopannulla tehtynä sekä aeropressillä puristettuna.

 

 

Ainesosat

Luomukahvi (Peru), pakuriuute (Suomi)i