Menu

Bio-Qinon GOLD 100mg

Bio-Qinon Q10 GOLD

Bio-Qinon Q10 GOLD sisältää 100 mg ubikinonia /kapseli. Vuoden 2014 terveystuote!


Ravinnosta saadun pienen Q10-määrän lisäksi maksamme pystyy syntetisoimaan jonkin verran Q10:tä. Vanhenemisen myötä kykymme tuottaa Q10:tä pienenee ja pitoisuudet vähenevät, mikä useilla johtaa suorituskyvyn heikkenemiseen. Vastapainoksi voimme ottaa päivittäin Q10:tä ravintolisänä.


Ubikinoni (koentsyymi Q10) on solujen luonnollinen energiakatalysaattori ja välttämätön aine energia-aineenvaihdunnassamme.


Ubikinoni on vitamiinin kaltainen aine, jota on kaikissa energiaa tuottavissa soluissamme. Solujen "voimalaitoksissa" ubikinoni on välttämätön muunnettaessa ravinnon energiaa elimistön käyttämäksi polttoaineeksi. Näin ollen Bio-Qinon Q10:n ubikinoni on elimistön oma "energialaturi". Se on helppo ja tutkitusti vaikuttava oikotie energisempään elämään. Lisäksi ubikinoni on tärkeä antioksidantti ja sillä on merkitystä sydämen toiminnalle, sillä sydänlihas käyttää paljon energiaa.


Energia-aineenvaihdunta
Q10:tä varastoidaan mitokondrioihin, jotka toimivat solujen voimalaitoksina. Osa kudoksistamme sisältää enemmän mitokondrioita kuin toiset, koska ne tarvitsevat enemmän energiaa. Näin on esimerkiksi sydämen, maksan ja lihaksiston laita.


Q10 muuntaa ravinnon energian kemialliseksi energiaksi ja varastoi sen ATP-nimiseen molekyyliin. Milloin tahansa solu tarvitsee energiaa, esim. lihastyöhön tai muihin energiaa vaativiin toimintoihin, energia otetaan ATP:sta.


Annostus

1-3 kapselia päivässä, mieluiten ruokailujen yhteydessä.

Gluteeniton, Hiivaton, Laktoositon

Ainesosat

Palmuöljy, kapselinkuori (liivate), ubikinoni, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), C-vitamiini (L-askorbiinihappo), väri (ammoniummenetelmän sokerikulööri), sakeuttamisaine (piidioksidi), väri (titaanidioksidi).

Suositeltava vuorokausiannos 1-3 kapselia sisältää:
Ubikinonia (koentsyymi Q10) 100 - 300 mg
C-vitamiinia 25 – 75 mg (31-94 %)*
* Vuorokautisen saannin vertailuarvosta


Maahantuoja/markkinoija

Pharma Nord Oy