Menu
saatavuus: varastossa

Prostaflow Strong

Uuden Prostaflow karpalovalmisteen avulla eturauhasvaivat kuriin


Miehen eturauhasen toiminta muuttuu ikääntymisen myötä. Jopa 50%:ia yli 50-vuotiaista miehistä kärsii ikään liittyvistä eturauhasongelmista. Yli 60-vuotiailla miehillä eturauhasongelmia esiintyy jopa 70%:lla. Ensimmäisiä eturauhasen liikakasvuun liittyviä merkkejä ovat heikentynyt virtsasuihku, tihentyvä virtsaamisen tarve ja se, että rakko ei tyhjene täysin virtsatessa. Uuden Prostaflown karpalosta patentoidulla Full Spectrum menetelmällä eristetty aktiiviaine Flowens™ edistää tutkimuksen mukaan monin tavoin eturauhasen hyvinvointia.


  • vähentää toistuvia yöllisiä vessassakäyntejä

  • lisää virtsasuihkun voimakkuutta
  • parantaa kykyä tyhjentää rakko kokonaan
  • edesauttaa tiputtelusta eroon pääsemisessä

Testaa, voiko Prostaflow:sta olla sinulle hyötyä.

Onko sinulla heikentynyt virtsasuihku?
Tuntuuko, että rakko ei tyhjene virtsatessa?
Pitääkö sinun herätä usein öisin virtsaamistarpeen vuoksi?
Vaikka virtsaamistarvetta tuntuisi, niin virtsaamisen aloittaminen tuntuu vaikealta?
Jos vastasit myöntävästi yhteen tai useampaan kysymykseen, niin Prostafl ow voi olla hyväksi eturahausesi hyvinvoinnille.


Prostaflow on karpalosta patentoidulla Full Spectrum Technology menetelmällä valmistettu täysin luonnollinen ja turvallinen valmiste eturauhasen hyvinvointiin. Parhaat tulokset on tutkimuksissa saatu 2 kapselin (500mg) päivittäisellä annostuksella. 6 kuukauden käytön jälkeen 71%:ia tutkituista ilmoitti virtsaamisoireiden vähentyneen selvästi. 37%:lla tutkimuksessa mukana olleista oireet vähenivät jo yhden kuukauden käytön jälkeen. 96%:ia tutkimukseen osallistuneista suosittelisi tuotetta ystävilleen. Tutkimuksessa ei ilmennyt haitta-, sivu- tai yhteisvaikutuksia lääkkeiden kanssa. 


* Cranberry fruit powder improves lower urinary tract symptoms in men: a double-blind, randomized, placebo-controlled study; Ales Vidlar, Vladimir Student, Jitka Vostalova, Emilie Fromentin, Marc Roller, Vilím Simanek World Journal of Urology ISSN 0724-4983 World J Urol DOI 10.1007/s00345-015-1611-7


Annostus

1 kapseli sisältää 250mg patentoitua Flowens karpalojauhetta. Parhaat hoitotulokset saadaan 500mg (2 kapselia):n päiväannoksella. Prostaflow on patentoidulla menetelmällä valmistettu karpalojauhevalmiste, joka on tutkimuksissa osoittanut olevansa poikkeuksellisen tehokas ja turvallinen vaihtoehto miesten eturauhasen hyvinvointiin ja eturauhasen liikakasvun ehkäisyyn.

Vaikuttava-aine: Patentoidulla Full Spectrum Technology menetelmällä valmistettu karpalojauhe 250 mg 58,8 %


Annostus: 2 kapselia päivässä. Sisältää 500mg Flowens® karpalojauhetta.Markkinoija

Polar Pharma Oy