Menu
saatavuus: varastossa

Trio Kalaöljy

Terveyskaistan Trio Kalaöljy

Sisältää korkea- laatuisia omega-3-rasvahappoja. Lisätty hermostolle ja sydämelle tärkeitä B-vitamiineja sekä antioksidanttina toimivaa E-vitamiinia. Vahva, riittoisa ja hyvin imeytyvä elimistölle tärkeiden rakennus- ja suoja-aineiden yhdistelmä – koko perheelle!


Trion EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Kalaöljyn suositeltu saanti on noin 1% ravinnon kokonaisenergiasta eli keskimäärin 2-3 grammaa päivässä. Kalaöljyssä on omega-3 rasvahappoja eli EPA+DHA:ta vähintään 30 %, joten suosituksen mukainen EPA+DHA saanti on 600-800 mg . DHA:n ja EPA:n vähimmäismääräksi on arvioitu yhteensä 200-300 mg päivässä.


Trio sisältää 1200 mg tiivistettyä ja ultrasuodatettua kalaöljyä, josta 810 mg on omega-3 rasvahappoja. Omega-3 rasvahapot edistävät hermoston ja sydämen normaalia toimintaa osana monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elintapoja.


Trio kalaöljy sisältää lisäksi vielä kaikki B-ryhmän vitamiinit, jotka tukevat omega-3 rasvahappojen sydämen ja hermoston toimintaa edistäviä vaikutuksia. Niasiini, pantoteenihappo, riboflaviini, B6- ja B12-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Biotiini, niasiini, B6- ja B12-vitamiini edistävät normaaleja psykologisia toimintoja.


Ota Trio kalaöljy osaksi päivittäisiä terveellisiä elintapoja.

  • Trio-kalaöljykapseli valmistetaan syvänmeren puhtaista ja vapaana elävistä rasvaisista kaloista.
  • Trio-kalaöljy on tehokkaassa etyyliesteröidyssä muodossa.
  • Vesiliukoiset B-vitamiinit ovat tärkeitä elimistön energiantuotannossa ja vaikuttavat hermoston kautta henkiseen hyvinvointiin.
  • Trio-kalaöljykapseli sisältää kolmea elimistölle tärkeää ainetta: E-EPA:a, E-DHA:ta ja kaikki B-ryhmän vitamiinit.


Ainesosat

Etyyliesteröity kalaöljytiiviste, B-vitamiinit (nikotiiniamidi, kalsium-D-pantotenaatti, pyridoksiinihydrokloridi, riboflaviini, tiamiinimononitraatti, D-biotiini, foolihappo, syanokobolamiini), kapseli: liivate, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), d-alfatokoferoli (luontainen E- vitamiini soijasta), musta ja punainen rautaoksidi.


Päiväannos sisältää:

Kalaöljyä1200 mg
josta Omega-3 –rasvahappoja810 mg
E-EPA
E-DHA
450 mg
300 mg
B1 (tiamiini)1,4 mg (127 %*)
B2 (riboflaviini)1,6 mg (114 %*)
B3 (niasiini)4,5 mg (28 %*)
B5 (pantoteenihappo)3,0 mg (50 %*)
B12-vitamiini / B12-vitamin2,5 µg (100 %*)
Folaatti / folat200 µg (100 %*)
Biotiini / biotin22,5 µg (50 %*)
E-vitamiini / E-vitamin5,0 mg (42 %*)
* Vuorokautisen saannin vertailuarvosta.


Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijatonAnnostus

1 kapseli päivässä aterian yhteydessä.

Maahantuoja/Markkinoija
Terveyskaista