Menu
saatavuus: tilapäisesti loppu

Coco Hydro Sport

Kookosvesi on luonnollinen tapa huolehtia kehon nesteytyksestä ja palautuksesta urheilusuorituksen jälkeen. Se sisältää elimistölle tärkeitä elektrolyyttejä luonnollisessa muodossa, kuten kaliumia, magnesiumia, sinkkiä ja kalsiumia. Yhden kookosvesijauhepurkin valmistukseen on käytetty 45 kookospähkinää.


Big Tree Farms on ainutlaatuinen yritys, joka tuo maailmalle mullistavia makuja ja tuotteita kestävän kehityksen ja läpinäkyvän, viljelijöitä kunnioittavan tuotannon keinoin. Yritys työskentelee yli 10:llä saarella ympäri Indonesian valtavaa saaristoa, työskentelee päivittäin suoraan ja läpinäkyvästi viljelijöiden kanssa. Läpinäkyvät ja kestävät tuotantoketjut ovat itse asiassa sosiaalisia suhteita yksittäisten ja yhteisöllisten viljelijöiden välillä. Viljelijät muodostavat suuren perheen, jonka tarpeet, toiveet ja unelmat tulevat integroiduksi sisällöksi luomuohjelmiin.


Käyttö

Lisää 1,5 ruokalusikallista jauhetta 2,5 desilitraan vettä ja sekoita. Pakkauksessa 30 annosta.


Ainesosat

Original: Kookosvesi*, tapioka glukoosi, merisuola, askorbiinihappo (C-vitamiini).

Granaattiomena-Vadelma: Kookosvesi*, tapiokaglukoosi, merisuola, askorbiinihappo (C-vitamiini), luonnollinen granaattiomena ja vadelma-aromi, punajuurimehu.

Ananas: Kookosvesi*, tapioka glukoosi, merisuola, askorbiinihappo (C-vitamiini), luonnollinen ananasaromi, betakaroteeni.

Sitruuna-Lime: Kookosvesi*, tapiokaglukoosi, merisuola, askorbiinihappo (C-vitamiini), luonnollinen sitruuna ja limearomi, luonnollinen kasviperäinen väriaine.
*luomu