MenuYleiset sopimusehdot

Verkkokauppa on tarkoitettu täysi-ikäisille, Suomen alueella asuville henkilöille. Tuotehinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron.

Tilauksen yhteydessä tilaajan on ilmoitettava seuraavat tiedot: nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tilaus on sitova asiakkaan saatua kirjallisen tilausvahvistuksen. Luonnontähti Oy varaa oikeuden muuttaa verkkokaupan tuotetietoja ja palveluita (mukaan lukien hinnat ja toimituskulut) parhaaksi katsomallaan tavalla. Verkkopalvelua käyttäessään asiakas hyväksyy nämä ehdot.

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisäveroa. Pidätämme oikeuden muuttaa verkkokaupan tuotetietoja.

Maksutavat

Yksityisasiakkaat voivat maksaa tilauksensa ostoskorissa valittavissa olevilla maksutavoilla.

Toimitusmaksu

Pakkaus- ja toimituskulumme toimituksille Suomeen ovat Matkahuolto Bussipakettina 5,50€, bussiennakolla 9,50€ ja Postin kautta 8,00€ ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan. Vaihtoehtoisesti tilauksen voi noutaa myymälästä Kaivokatu 3, 18100 Heinola, jolloin pakkaus- ja toimituskuluja ei veloiteta. Jos tilaussumma ylittää 99,00 euroa, emme veloita toimitus- ja pakkauskuluja!

Toimitukset

Lähetämme tilaamasi tuotteet mahdollisimman pian, yleensä jo samana arkipäivänä (bussiennakko) tai heti kun maksu näkyy tilillämme. Käyttäessäsi maksutapana tilisiirtoa, voit myös nopeuttaa toimitusta lähettämällä kuittikopion maksustasi meille info@luonnontahti.fi. Toimitusaika tilauksellesi on noin 1-3 arkipäivää. Tuotteiden toimitusaikaan kuitenkin voi vaikuttaa viivästykset kuljetusyritysten taholla sekä varastotilanteemme. Olethan yhteydessä meihin mikäli tilauksellasi on kiire. Mikäli tuotteen toimitus viivästyy huomattavasti normaalista toimitusajasta tai tilattua tuotetta ei ole saatavilla, olemme sinuun yhteydessä. Isompaa erää tilatessasi, varmistathan varastotilanteemme. Pidätämme oikeuden viivästyksiin ja yllättäviin loppuunmyynteihin.
Lähetystä säilytetään Matkahuollossa saapumisesta alkaen kaksi viikkoa (14 vuorokautta). Valitessasi toimitustavaksi Postin, on säilytysaika 7 vrk alkaen saapumisesta. Tämän jälkeen lähetys palautuu Luonnontähti Oy:lle. Lunastamatonta, meille palautettua lähetystä ei toimiteta uudelleen. Huomioithan, että lähetyksen lunastamatta jättäminen ei ole kuluttajansuojalain mukainen tuotteen palautus, vaan se on ostajan toimesta tapahtuva sopimusrikkomus (Kuluttajansuojalaki 5. luku 25 §). Lunastamatta jätetystä lähetyksestä veloitamme asiakkaalta lähetetyn tilauksen kahdensuuntaiset postimaksut sekä 5 euroa laskutuskuluja.

Tuotteen palautusoikeus/tilauksen peruminen

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa ja tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuote tulee palauttaa aina Matkahuollon kautta asiakaspalautuksena tai henkilökohtaisesti tuomalla (Kaivokatu 3, 18100 Heinola) 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Huomioithan, että tuotetta ei voi ottaa käyttöön, vaan kuluttajalla on oikeus tutustua tuotteeseen samaan tapaan kuin kaupassa. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton, eli käyttöön otettua, likaantunutta tai vahingoittunutta tuotetta palautusoikeus ei koske, vaan näissä tapauksissa veloitamme sekä tuotteen hinnan että palautuskulut. Palautetun tuotteen siis tulee olla uutena ja oikein pakattuna alkuperäispakkaukseensa. Peruutusoikeus ei koske sinetöityä tuotetta, jonka sinetti on rikottu.
Asiakkaan tulee lähettää tieto peruutuksesta ennen tuotteen palautusta sähköpostitse osoitteeseen info@luonnontahti.fi. Ilmoitathan nimesi, osoitteesi, tilauspäivän ja palautettavan tuotteen tiedot. Annamme sinulle sen jälkeen ohjeet palautuksen tekemiseen. Ethän siis lähetä tuotetta, ennenkuin olet saanut meiltä ohjeet!
Palautus on maksuton, mikäli tuotteessa on virhe tai haluat vaihtaa sen. Jos palautat tuotteen jostain muusta syystä, toimituskulut jäävät asiakkaan maksettavaksi.

Tuotevirheen korjaaminen

Tarkistathan tuotteen kunnon välittömästi mahdollisten kuljetusvaurioiden varalta. Jos toimitettu tuote on vioittunut, voit tehdä tuotteesta virheilmoituksen sähköpostitse osoitteeseen info@luonnontahti.fi. Annamme sinulle ohjeet asiakaspalautuksen tekemiseen. Samalla pyydämme ilmoittamaan, palautatko tuotteen ja haluatko rahat takaisin vai toivotko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle. Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.
Tuotteiden materiaaleille ja valmistusvirheiden varalle on takuu. Käytössä syntyvä kuluminen tai rikkoutuminen ei kuulu takuun piiriin. Takuu on rajattu koskemaan vain tuotteen arvoa, eikä se kata välillisiä vahinkoja. Reklamaatiokorvausta arvioitaessa huomioidaan tuotteen laatu suhteessa ostohintaan.