Menu

Zinkosan Sinkki + C

Ainesosat

Paakkuuntumisenestoaine E 460, Maissitärkkelys, Askorbiinihappo, Sinkkisitraatti, Natriumaskorbaatti, Pintakäsittelyaine E 470b


Zinkosan valmisteen koostumus on muuttunut. Aiemmin tabletti sisälsi täyte- eli apuaineina glukoosia ja fruktoosia. Uudessa koostumuksessa nämä apuaineet on vaihdettu hyvin yleisesti käytettyihin mikrokiteiseen selluloosaan (paakkuuntumisenestoaine E 460) jamaissitärkkelykseen. Tällä muutoksella olemme voineet välttää "piilosokerit" tuotteessa.

Muutoksen yhteydessä C-vitamiinin määrä tabletissa on nostettu 75 mg:stä 80 mg:aan. Sinkin määrä on pysynyt samana, 15 mg/vuorokausiannos. Sinkin ja C-vitamiinin lähteet ovat pysyneet samoina. 


Vuorokausiannos 1 tabl. sisältää:

C-vitamiinia 80 mg (100 %)*
Sinkkiä15 mg (150 %)*
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta 


Annostus

1 tabletti päivässä.

* Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton

* Valmistettu SuomessaFYSIOLOGISET VAIKUTUKSET

  • Sinkki säätelee noin 200 entsyymin toimintaa. Se vaikuttaa mm. vastustuskykyyn, hedelmällisyyteen sekä ihon, hiusten ja kynsien kuntoon.
  • Sinkki ja C-vitamiini ovat soluja suojaavia antioksidantteja.
  • Sinkki ja C-vitamiini yhdessä täydentävät toistensa vaikutusta.
  • Elimistö tarvitsee sinkkiä luteinisoivan hormonin (LH) sekä munarakkuloita stimuloivan hormonin (FSH) synteesiin ja erittämiseen, sukurauhasten jakaantumiseen, kivesten kasvuun ja sperman muodostumiseen.
  • Zinkosan Sinkki+C:n sisältämä C-vitamiini on tärkeää muun muassa immuniteetille, ihon hyvinvoinnille, ikenille, verisuonille ja raudan imeytymiselle.Valmistaja

Hankintatukku Oy