Menu

Fensatin

Kohottaa veren valkosolujen määrää. Tuotteen sisältämä uute voi lievittää esim. tukkoisaa oloa.

Soria Naturalin espanjalaiset tutkijat ovat löytäneet vähemmän tunnetusta kapealehtisestä auringonhattulajikkeesta (Echinacea angustifolia L.) flavonoideja, jotka yhdessä stimuloivat hengitysteiden limakalvoja. FENSATIN sisältää näitä flavonoideja (kahvihappojohdannaiset sekä mehiläiskitistä saatavat), joiden määrät on tutkittu ja standardoitu.

Vaikuttavat aineet ovat täysin luonnollisia ja tuotettu ilman kemiallisia lisäaineita. 

Ainesosat

Echinacea angustifolia D.C. (auringonhattu) 200 mg, Propolis 100 mg, kasviselluloosa (kapseli).

* Echinacea (Echinacea angustifolia DC), root ...... 200 mg

Propolis, dry extract .................... 100 mg

Flavonoids (luteolin, hyperoside, myricetin, echinacoside) ......... 21.6 mg, (3.6 mg / capsule)

Caffeic derivatives .......... 0.6 mg, (0.1 mg / capsule)Käyttö

2 kapselia 3 kertaa päivässä. Kuuriluontoisesti (2 viikkoa) heti oireiden alkamisen jälkeen.

Espanjalaistutkijat ovat löytäneet asterikasveista (astericeae) fenolisia kahvihappojohdannaisia, jotka yhdistettynä mehiläisten tuottamiin propolisflavonoideihin voivat estää useimpia tunnettuja flunssaviruksia. Biologit havaitsivat eräistä asterikasveista saatavien kafeiinijohdannaisten nostavan juuri sellaisten lipoproteiinien tasoa, jotka kiihdyttävät ihmisen immuunijärjestelmään kuuluvia valkosoluja viruksia vastaan. Virusten lisääntymisen estäminen ajoissa, ennen kuin ne ehtivät lisääntyä niin, että voisivat aiheuttaa infektion, on tärkeää flunssan estämiseksi.


Kahvihappo lisää vastustuskykyä
Kahvihapolla ei tässä tapauksessa tarkoiteta tavallisen kahvin parkkihappoja, vaan eräissä asterikasveissa esiintyviä, kafeiiniderivaatteja. Kahvihappojohdannaisten ja propolisflavonoidien yhdistelmää kutsutaan fensatiiniksi. Fensatiinia sisältäviä tuotteita ovat mm. FENSATIN® ja suomalaisvalmisteinen EKINOLIS®.

Paras teho heti otettuna

Fensatiinin sisältämien aineosien vaikutuksia käsitelleessä espanjalaisessa TVohjelmassa haastateltavana ollut biologi tähdensi, että fensatiinin vaikutus on hyvin tehokas 15 päivää eli noin kahden viikon ajan. Tämän jälkeen teho alkaa vähitellen laskea, mutta vaikutusta on havaittavissa vielä 3 kk:n yhtäjaksoisen käytön jälkeen. Fensatiinia voi siis ottaa kahden viikon tai viikon kuureina kerran kuukaudessa, mutta ensisijaisesti sitä suositellaan otettavaksi heti ensioireiden antaessa itsestään merkkejä.

Fensatiinia suositellaan siis otettavaksi heti, kun epäilee flunssatartuntaa. Silloin otetaan heti 2 kapselia kaksi tai kolme kertaa päivän mittaan. Taudin on huomattu antavan periksi jo heti ensimmäisten tuntien aikana, mutta kuuria on silti hyvä jatkaa oireiden häviämisen jälkeenkin, koska virusflunssat ovat tartuntakykyisiä vielä 7–10 päivää oireiden alkamisesta.

Fensatiini on tärkeä suojautumiskeino, bussi-, lento- tai laivamatkoilla, koska ilmastointijärjestelmät liikuttavat viruksia. Lomamatkoilla voi olla tarpeen ottaa koko matkan kestävä kuuri.Maahantuoja/markkinoija

Natura Media