Menu

Strath Elixir

Strath Elixir neste sisältää 61 erilaista ravintoainetta hyvin imeytyvässä muodossa. Vuoden 2015 Superruoka!


Strath sisältää 61 erilaista vitaaliainetta (11 vitamiinia, 20 aminohappoa, 19 hiven- ja kivennäisainetta ja 11 muuta vitaaliainetta) hyvin imeytyvässä muodossa. 


Strath sopii koko perheelle, urheilijoille, opiskelijoille, toipilaille – kaikille, jotka tarvitsevat hieman lisää virkeyttä elämään. Strath Elixir

- Ravinteet luonnollisessa, hyvin imeytyvässä muodossa

- Virkistää ja antaa lisäpuhtia

- Parantaa keskittymiskykyä

- Sopii koko perheelle

- LisäaineetonIhminen tarvitsee päivittäin yli 100 erilaista ravintoainetta. Strath yrttihiivavalmiste on superfoodien edelläkävijä jo vuodesta 1961. Se on kuin pullollinen hyvää ravintoa. Strath sisältää 61 erilaista ravintoainetta hyvin imeytyvässä muodossa.


Strath on kuin kivijalka, jonka päälle rakentaa hyvää terveyttä: se auttaa myös imeyttämään ruuasta ja muista valmisteista saatavat ravintoaineet. Strath sopii kaikille vauvasta vaariin, myös raskaana oleville ja imettäville.


Oletpa nuori tai vanha, elämässä on aikoja jolloin tarvitset lisää puhtia. Strath Elixir on täysin luonnonmukainen, elimistöä vahvistava valmiste ja sen sisältämät ravinteet ovat tehokkaasti imeytyvässä muodossa vahvistaen ja tasapainottaen kehoasi kun olet väsynyt, stressaantunut ja kaipaat jaksamista arkeen.


Annostus

1-3 tl (5-15 ml) päivässä sellaisenaan tai mehuun sekoitettuna.


Ainesosat

Yrttihiivaplasmolysaatti 80 %, ohramallasuute (sis gluteenia), appelsiinisiirappi (sakkaroosi, vesi, appelsiinimehu) hunaja.

Ei sisällä eläviä hiivasoluja. Valmistusmaa Sveitsi. 

Ravintoaineet / vuorokausiannos (5-15 ml)
Yrttihiivaplasmolysaattia, 4-12 ml


Maahantuoja/markkinoija

A.Vogel Oy