Menu

Yskänsuihke

Vogelin uusi Yskänsuihke on tehokas apu kuivaan ja kutisevaan yskään. Se muodostaa suojaavan kalvon nieluun, joka lievittää yskän ärsytystä. Yskänsuihke vaikuttaa yskimistä vähentävästi, jolloin yskäisen olo helpottuu nopeasti. Ukontulikukka, rohtosalkoruusu ja hunaja ovat luonnon omia tehoaineita yskän lievitykseen.


Yskänsuihke on helppo pitää mukana taskussa, laukussa tai yöpöydällä ja ottaa nopeasti käyttöön tarvittaessa. Se on myös helppo suihkuttaa nielussa juuri oikeaan paikkaan. Yksi pullo on riittoisa (sisältää noin 150 suihkausta). 


Yskänsuihke ei väsytä ja sitä voivat käyttää myös yli 4-vuotiaat lapset.


Yskänsuihkeen ominaisuudet

  • 100 % luonnollisia aineosia
  • Tehokas apu kuivaan ja kutisevaan yskään
  • Helppo käyttää kaikissa tilanteessa

Annostus

Aikuisille: kolme suihkausta korkeintaan 6 kertaa päivässä. Lapset 4-12 vuotta: 1-2 suihkausta korkeintaan kuudesti päivässä. Lasten käyttö aikuisten valvonnassa.

Käytön este: Yliherkkyys jollekin ainesosalle. Ei alle neljä vuotiaille lapsille.

Käyttövinkit: helppo pitää mukana laukussa tai taskussa, kätevä matkoilla ja lentokoneessa, helppo annostella suoraan nieluun, miellyttävän makuinen.Ainesosat

(INCI): Hunaja, vesi, Verbascum thapsus (ukontulikukka) uute, Althaea officinalis (rohtosalkoruusu) juuriuute, kaliumsorbaatti.Maahantuoja/markkinoija

A.Vogel