Menu

Raakakaakaojauhe

Kaikki suklaa tulee kaakaopavusta. Puhdistamo Raaka Kaakaojauhe on maailman ykkösluokkaisinta, antioksidanttirikasta kaakaojauhetta. 


Koko valmistusprosessissa lämpötila ei koskaan ylitä 48,90 Celsiusta, suurimman osan ajasta ei edes 40 Celsiusta. Hienovaraisen valmistuksen tähden herkät ravinteet pysyvät vahingoittumattomina. 

Ja ravinteita - niitä kaakaossa piisaa! 
Raakakaakao sisältää yli 1200 yhdistettä, eli se on hyvin monimutkainen ruoka-aine. Erityisen paljon kaakaossa on magnesiumia, n. 550 mg / 100 g, joka tekee siitä eniten magnesiumia sisältävän ruoka-aineen maailmassa. Lisäksi kaakaossa on paljon kromia, rautaa ja muita hivenaineita. 

Makroravinteiden lisäksi kaakao sisältää mm. suoranaisesti serotoniinia, aivojen välittäjäainetta. Suoran serotoniinin lisäksi kaakao sisältää aminohappo tryptofaania 5% painostansa, josta keho tekee mm. serotoniinia aivoissa. Tämän lisäksi kaakao sisältää muita luontaisia mielihyväkemikaaleja, jotka yhdistetään yleensä esim. rakastumiseen. 

Antioksidantteja kaakaossa on enemmän kuin missään ruuassa - sen painosta 10% on antioksidantteja, ja tämä on valtavasti! Antioksidantit suojaavat soluja vahingolta, ja näin hidastavat kehon ennenaikaista ikääntymistä. Hienointa kaakaossa on kuitenkin se, että siitä voi tehdä suklaata. Tästä kaakaosta kun teet suklaata, se ei ole pelkästään voimakasta ja herkullista suklaata, vaan myös terveellisin herkutteluruoka mitä voit koskaan suuhusi pistää!

 
 

 

Puhdistamo Kaakaojauhe ravintosisältö / 100g:

Energiaa - 500 kcal
Proteiinia - 20 g
Hiilihydraatteja - 40 g
Rasvaa - 30 g
 

Ainesosat

Luomu raakakaakaojauhe