Menu

Raakakaakaovoi

Vaikutukset

1. Raakakaako sisältää yli 1200 aktiivista ainesosaa ja se siinä on 10 kertaa enenemmän vastustuskykyä tukevia antioksidantteja kun mustikassa

2. Raakakaakao on parhaimpia magnesiumin lähteitä ja sen lisäksi siinä on runsaasti rautaa sekä mm. kalsiumia, sinkkiä, kuparia ja kaliumia

3. Käytä Puhdistamon Raakakaakaovoita ihonhoitoon (hierontaöljyksi, huulivoiteeksi, ihoöljyksi yms) tai raakasuklaa herkkujen valmistamiseen!

 

Puhdistamon Raakakaakaovoi

Puhdistamon luomulaatuinen Raakakaakaovoi valmistetaan maailman laadukkaimmasta, ecuadorilaisesta paahtamattomasta raakakaakaosta. Se tulee tismalleen samasta lähteestä, mistä Puhdistamon muutkin kaakaotuotteet – omalta sopimustilaltamme Ecuadorin sydämestä.

Puhdistamon Raakakaakaovoin laadun huomaat jo pakkausta avatessasi. Miellyttävän raikas ja herkullinen kaakaon tuoksu tuntuu nopeasti. Puhdistamon Raakakaakaovoi on myös aidosti kylmäpuristettua, mistä johtuen se on hieman tummempaa kuin korkeammissa lämpötiloissa käsitelty kaakaovoi.

Huippulaatuinen Raakakaakaovoi on kookosöljyn tavoin hyvin monikäyttöinen tuote. Sitä voidaan käyttää niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Kokeile Raakakaakaovoita sellaisenaan silmänympärysvoiteena! Se on muunmuassa lukuisten etelä-amerikkalaisten naisten tarkoin varjeltu kauneusrutiinien salaisuus. Luonnostaan korkea E-vitamiinipitoisuus yhdistettynä lukuisiin muihin antioksidantteihin sekä kasviravinteisiin tekee siitä täydellisen ja edullisen vaihtoehdon synteettisille voiteille.

Parhaimmillaan raakakaakaovoi on lisäksi leivonnassa, raakakakuissa, smoothieissa sekä tietenkin raakasuklaassa!

 

Kaakaotuotteiden eettisyys?

Puhdistamolle on kunnia-asia pitää ulkoisten laatuseikkojen lisäksi laaturima ehdottoman korkealla eettisyysseikkojen suhteen. Kaikki Puhdistamon tuotteet ovat 100% eettisesti tuotettu. Kaakaotuotteet esimerkkinä — maksamme omille tiloillemme kaksinkertaista hintaa kaakaostamme ja tilamme ovat mukana koulutusohjelmassa, jossa koulutetaan viljelijöitä ja heidän lapsiaan luku- ja laskutaidon lisäksi perinteisiin, puhtaisiin viljelymetodeihin. Ostamalla Puhdistamon kaakaotuotteita tuet eettistä kaakaonviljelyä, sen lisäksi että maksat aidosti huippulaatuisesta tuotteesta. Huippulaatua alusta loppuun ja kaikki seikat huomioonottaen. Aina.